Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στη Θεσσαλονίκη!

















Στις 16 Ιουνίου, λίγες μέρες μετά τη μεγάλη συναυλία του στη Αθήνα με τη συμμετοχή μεγάλων καλλιτεχνών – όπως η Sinnead OConnor, ο Φίλιππος Πλιάτσικας ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη. Ο νέος προαύλιος χώρος του Fix ετοιμάζεται να υποδεχτεί τις «Μπαλαρίνες» του αλλά και τους ήχους από τις παλαιότερες επιτυχίες του. Παρέα μαζί του στην σκηνή θα έχει τον Διονύση Τσακνή, τον Βασίλη Καζούλη αλλά και τον Mc Yinka, που συμμετέχει και στις τελευταίες του δισκογραφικές δουλειές.


Μια βραδιά ονειρική, στην αρχή ενός ακόμη συναυλιακού καλοκαιριού, ο Φίλιππος Πλιάτσικας μαζί με την εκλεκτή παρέα του, θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο, «Μπαλαρίνες Επιτρέπονται» αλλά και άλλες στιγμές της μέχρι τώρα πορείας του και θα μας παρασύρουν στο ρυθμό τους. Από τους Πυξ Λαξ, μέχρι τις σόλο δουλειές τους. Τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει όλοι.


Σ’ αυτή την παρέα συμμετέχουν ακόμη… Στο μπάσο ο Αλέκος Αράπης, μέλος των Απροσάρμοστων και επί χρόνια συνεργάτης του Παύλου Σιδηρόπουλου, στα τύμπανα ο Πάνος Τόλιος, ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Ξύλινων Σπαθιών, στο τσέλο η Ειρήνη Αναστασίου, στα πλήκτρα ο Γιάννης Σκούταρης, στην ηλεκτρική κιθάρα ο Αλέκος Βουλγαράκης, στα φωνητικά, ακορντεόν και ακουστική κιθάρα η Νίκη Γρανά, στα φώτα και στις προβολές ο Περικλής Μαθιέλης και στον ήχο ο Νίκος Παππάς.


Το ραντεβού δίνεται λοιπόν στο FIX, 26ης Οκτωβρίου 15, στις 16 του Ιούνη! Για την προπώληση των εισιτηρίων: Εκδοτήρια Αριστοτέλους, Δισκοπωλεία Metropolis και Πάτσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια: