Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Νέο album για τους Matisse!

Δύο χρόνια μετά από την τελευταία τους κυκλοφορία, το«Toys Up», οι Matisse επιστρέφουν με νέο άλμπουμ! Το «Rock nRoll Mafia», όπως τιτλοφορείται, θα κυκλοφορήσει από τη Sony Music και θα βρεθεί στις προθήκες των δισκοπωλείων στις 1 Ιούνη!


Ο τρίτος ολοκληρωμένος τους δίσκος ηχογραφήθηκε σε Αθήνα – Λονδίνο – Λος Άντζελες και θα περιέχει 12 τραγούδια (συν ένα bonus track στα itunes). Συμμετέχουν σε αυτόν 9 guests μουσικοί, ενώ 2 τραγούδια είναι ντουέτα. Το «Today» με την Johnette Napolitano (Concrete Blondes) και το «Sunday Morning» με τη Lenka. Στην παραγωγή βρίσκουμε τον Άρη Χρήστου, στο mixing τον Chris Tsangarides (Depeche Mode, Japan, Killing Joke, etc) και στο mastering τον Ian Cooper. Το εξώφυλλο του δίσκου, έχει επιμεληθεί και σχεδιάσει για άλλη μια φορά o Emanuele Balzani και ακολουθεί το concept του Toys Up.


Οι Matisse (ο Alex, o Johnny, o Greggy, o Bill και ο Nick) είναι μια από τις σπουδαιότερες ελληνικές μπάντες με αγγλόφωνο στίχο. Έχουν ξεχωρίσει στο παρελθόν με τα “Call me, call me”, “She Bop”, “Gas”, “5 Seconds of Love” κ.α. έχοντας μάλιστα πολύ δυνατό ραδιοφωνικό airplay. Και τα live τους όμως χαρακτηρίζονται από την ενέργεια αλλά και από τον ιδιαίτερο ρυθμό τους που τους έχει καθιερώσει! Ποιος ξεχνά, για παράδειγμα, την εξαιρετική τους εμφάνιση στα Mad Awards , παρέα με τη Βίκυ Καγιά! Επίσης, έχουν κάνει support σε μεγάλους ξένους καλλιτέχνες (π.χ. Garbage, Marilyn Manson, Kaiser Chiefs).


To tracklist του Rock n’Roll Mafia μας έγινε γνωστό από τη σελίδα τους στο facebook (search: “Matisse fellows”) :

01 Rock N Roll Mafia
02 Today
03 I Like
04 Not Alone
05 Sunday Morning
06 Last Dance
07 Party Tonight
08 The Fear
09 Hell is Livin' With You
10.
Rebels
11. Murder Me
12. Mary

Ένα πρώτο δείγμα μπορείτε να ακούσετε στην σελίδα των Μatisse στο MySpace, για την ακρίβεια διατίθενται ήδη 3 τραγούδια. Απλώς κάντε κλικ εδώ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: