Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Hopkins kai Brolin στη νεα ταινία του Woody Allen!

Anthony Hopkins και Josh Brolin θα είναι το πρωταγωνιστικό δίδυμο στην νέα ταινία που ετοιμάζει ο πολυγραφότατος Woody Allen και που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2009!

Ο διάσημος σκηνοθέτης επέστρεψε για λίγο, μετά την περιπλάνηση του στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, στην αιώνια αγαπημένη του – Νέα Υόρκη - για να γυρίσει το “Whatever Works”. Πρόκειται για μια κωμωδία που περιστρέφεται γύρω από τις σχέσεις – τι άλλο; - για την ακρίβεια είναι η ρομαντική ιστορία δύο εκκεντρικών προσωπικοτήτων, που από τη συνάντησή τους και μετά αρχίζει μια σειρά από προβλήματα. Αυτή η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες των Η.Π.Α. το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για το νέο του project όμως - για το οποίο θα έχει μαζί του τους δυο διάσημους ηθοποιούς - θα κάνει γυρίσματα και πάλι στο Λονδίνο, στο οποίο επιστρέφει μετά από δύο ταινίες (το προαναφερθέν – “Whatever Works” και φυσικά το “Vicky Cristina Barcelona”). Το φως της δημοσιότητας δεν έχει δει ακόμα ούτε το όνομα της ταινίας αλλά ούτε και η θεματική της – πέραν του ότι πρόκειται για ρομαντική κομεντί – παρά μόνο τα ονόματα των Hopkins και Brolin που θα βρίσκονται μπροστά από τον κινηματογραφικό φακό του κυρίου Allen. Για το υπόλοιπο καστ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι και είναι μάλλον δύσκολο να προβούμε στις όποιες εικασίες.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η παρουσία κυρίως του Anthony Hopkins, μιας και είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστεί με τον Woody Allen, και θα τον δούμε σε κάτι διαφορετικό. O Brolin από την άλλη – που είναι υποψήφιος για Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο Milk – έχει ξανασυνεργαστεί με τον ευφυή δημιουργό στο "Melinda and Melinda". Όσο για τους παραγωγούς… θα είναι αυτοί του πολυσυζητημένου Vicky Cristina Barcelona ενώ η χρηματοδότηση θα γίνει από την Μediapro που έχει έδρα στην Ισπανία.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

για ακόμη μια φορά μας ενημερωσες εγκαιρα και εγκυρα!!
εις αναμονη της ταινιας!