Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

"Στο Δρόμο" - Best of Μελίνα Ασλανίδου...!


«Στο Δρόμο», είναι ο τίτλος της καινούριας δισκογραφικής δουλειάς της Μελίνας Ασλανίδου. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα best of με 14 αγαπημένα τραγούδια επιλεγμένα από τα μέχρι τώρα album της. Οι καλύτερες στιγμές από το ξεκίνημα με τους «Απέναντι» («Τι σου ‘κανα και πίνεις») μέχρι και τα «Ψηλά Τακούνια» έχουν αποτυπωθεί σε αυτό εδώ το δίσκο. Σε αυτά προστίθονται και ένα καινούριο τραγούδι, το «Πόσο πόσο» σε μουσική του Zeliko Joksimovic και στίχους του Νίκου Μωραΐτη αλλά και δύο ... εντυπωσιακές νέες εκτελέσεις στην «Πριγκηπέσσα» του Σωκράτη Μάλαμα αλλά και στο «Χειμωνιάτικο Πρωί» της Ελένης Βιτάλη. Τα δύο τελευταία ξεχώρισαν και αμέσως είχαν ραδιοφωνικό airplay παρά το γεγονός ότι οι αρχικές ερμηνείες τους έχουν αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι τους. Ωστόσο, η Μελίνα Ασλανίδου κατάφερε να δώσει το δικό της χρώμα με την ιδιαίτερη φωνή της, διασκευάζοντας τα άκρως πετυχημένα.

Στους συντελεστές του δίσκου, μεταξύ άλλων, βλέπουμε ονόματα όπως αυτά του Αντώνη Βαρδή, του Νίκου Αντύπα, του Μίμμη Πλέσσα, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, της Sunny Μπαλτζή, του Λευτέρη Παπαδόπουλου, της Λίνας Νικολακοπούλου, της Ρεβέκκας Ρούσση.


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Μελίνα Ασλανίδου βρίσκεται επί σκηνής με τη Ραλλία Χρηστίδου σε ένα live που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Ροκ ακούσματα, λαϊκές στιγμές, καινούριες αλλά και παλιές αγαπημένες μελωδίες «μπλέκονται» αρμονικά σε ένα πρόγραμμα που πλέον συναυλιακά μεταφέρεται σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας. 25 και 26 Μαρτίου και στη Θεσσαλονίκη...!


Το tracklist του δίσκου:


01 ΠΟΣΟ ΠΟΣΟ
02 ΝΑΙ ΘΑ ΠΩ
03 ΠΑΕΙ ΚΑΙΡΟΣ
04 ΤΙ ΣΟΥΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ (με τους Απέναντι)
05 ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΑ
06 ΤΟ ΛΑΘΟΣ
07 ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑ (με τους Απέναντι)
08 ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ
09 ΕΝΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙ
10 ΑΟΡΑΤΗ ΠΛΗΓΗ
11 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΑΚΡΥ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ (ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ)
12 ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΒΑΡΥ
13 ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ
14 ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ
15 ΨΗΛΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ
16 ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ
17 ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ


Μια γεύση μπορείτε να πάρετε εδώ («Πάει καιρός»)

Αλλά και εδώ («Ψηλά Τακούνια»)

Δεν υπάρχουν σχόλια: